Privacy Policy

1 mei 2019
Uw privacy is voor Derma Pharma van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we allemaal doen met informatie die we over u te weten komen. Als u vragen heeft, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Derma Pharma

Een abonnement afsluiten
U kunt bij ons een betaald abonnement afsluiten, waarbij wij uw persoonsgegevens gebruiken om de betaling af te handelen. Hiervoor gebruiken wij uw factuuradres, telefoonnummer, betalingsgegevens, e-mailadres, naw-gegevens, geslacht en ip-adres.

Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot twee jaar nadat u het abonnement heeft opgezegd en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Afhandelen bestelling
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, naw-gegevens, ip-adres, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit zijn wij wettelijk verplicht. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Uw account
Tijdens het bestelproces moet u zich eerst registreren. U moet dan informatie over uzelf opgeven. U krijgt een gebruikersaccount, waarop u kunt inloggen om gegevens in te zien, te wijzigen en/of te verwijderen. Wij gebruiken uw naw-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, ip-adres, factuuradres en betalingsgegevens. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot u het account opheft.
En wij bewaren deze informatie zodat u ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we u makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is. U kunt via uw account informatie aanpassen wanneer u dat wilt.

Contactformulier
Via het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen.
Bij gebruik van het contactformulier vragen wij om uw klantgegevens (e-mailadres, telefoonnummer, naw-gegevens en klantnummer). Zodra u op de knop verzenden klikt geeft u toestemming voor het gebruik van uw gegevens. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie en zes maanden daarna. Zo hebben we bij vervolgvragen de informatie direct bij de hand. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden.

Nieuwsbrief
U kunt zich aanmelden op onze nieuwsbrief (MarieMabelle). Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. U kunt zich hier op ieder moment voor uitschrijven. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Via de klantenservice kunt u dit ook doorgeven.
Uw e-mailadres wordt automatisch toegevoegd aan de verzendlijst. Deze gegevens worden bewaard totdat u zich afmeldt voor de nieuwsbrief.

Reclame
Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

  • per e-mail
U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Via uw account kunt u dit ook doorgeven.

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Je bestelling leveren
Voor je bestelling hebben we je naam, e-mailadres, adres, betaalgegevens en je telefoonnummer nodig. Daarmee kunnen we je bestelling bezorgen en je op de hoogte houden over je bestelling. We geven je gegevens aan anderen als dat nodig is voor een bestelling, bijvoorbeeld aan bezorgdiensten en ons distributiecentrum.

Klantenservice
Onze klantenservice is telefonisch en per e-mail te bereiken. Om je snel te kunnen helpen bij vragen, maken we gebruik van je gegevens en maken we aantekeningen die we bewaren. Handig wanneer je nog een keer contact met ons opneemt. Gegevens over het telefoongesprek en/of een e-mailconversatie met jou worden geregistreerd. Je helpt ons zo bij analyses en verbetering van onze diensten.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven beschreven partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Cookies
Wij maken gebruik van functionele cookies. Functionele cookies zijn kleine bestandjes waarmee wij de website veiliger en toegankelijker maken. Wanneer u de website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:
  • De gegevens worden na ontvangst opgeslagen in een apart, afgeschermd systeem- Wij nemen fysieke maatregelen zoals sloten en kluizen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opslagen zijn- Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer uw persoonsgegevens invoert

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Bij wijzigingen passen wij deze privacyverklaring aan. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.
U heeft de volgende rechten:
  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Derma Pharma (Yogoma B.V.)
Wassenaarweg 40
6843 NW Arnhem
+31850013773
service@derma-pharma.com
(Dit is geen retouradres)